Menü

Gimoka Dolce Gusto Garancia

Cégünk garanciát vállal, minden általa forgalmazott Dolce Gusto kapszula minőségére és garantálja, hogy az 100%-ig problémamentesen használható, minden egyes forgalomban lévő kávégéppel.

 

Minden Gimoka Dolce Gusto kapszulánk, kompatibilis kapszula. A kompatibilitás a kávéfőző gépre vonatkozik, a Gimoka pedig nem tulajdonosa a Dolce Gusto védjegynek.

 

A forgalmazott kávékapszuláink kiemelkedő minőségükkel, az utángyártott piac prémium kategóriáját képviselik, visszafogott árukkal pedig mindeki számára könnyen elérhetővé teszik a különleges kávé élmény megtapasztalását! Kiemelt célunk, hogy minden vásárlónk elégedetten fogyassza el reggeli kávéját, vagy frissítse fel magát napközben a Dolce Gusto kompatbilis kapszuláink által!

 

A fentiek biztosítása végett, törekedünk arra, hogy minden forgalmazott termékünk garantáltan olaszországban gyártott, tökéletes minőségű kávéőrleményt tartalmazzon, ami természetesen visszatükröződik majd a kapszulák kifogástalan ízvilágán és aromáján is. Termékeink között mindenki könnyedén megtalálhatja a neki tetsző változatot, akár az erősebb és intenzívebb kávét kedveli, akár a krémesebb és lágyabb Cremoso típust szereti. 

 

Dolce Gusto kapszuláink közül kiemelten ajánluk a krémes és elegáns Cappuccino kapszulát, vagy akár a különleges és Magyarországon talán a legkevésbé elterjedt kávéspecialitást a Ginzenges kávét!

Keresés