Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

KapszulásKávé Shop
E-mail cím: office@coffeetime.hu
Telefonszám: 06 30 202 4782


IMMOPACTUM Zrt.
Szolgáltató székhelye (postacím): Magyarország (HU) Kecskemét 6000 Róna utca 37.
Cégjegyzékszám: 03-10-100424, 
Adószám: 11717384-2-03

Bankszámlaszám:10700103-49845101-51100005


Cégünk kizárólag tökéletes minőségű valódi, Olaszországból importált kávékapszulákat forgalmaz. Választékunkat a legnagyobb gondossággal válogattuk össze, hogy minden ízlésnek maradéktalanul megfeleljen. A legtöbb ma, Magyarországon forgalmazott kapszulás kávégépbe árulunk minőségi és méretpontos utángyártott, valamint eredeti kapszulát. Beszállítóink kizárólagosan Olaszország területén pörkölt és egyedileg feldolgozott kávét használnak kapszuláik elkészítéséhez.

Termékeink:

Minden képünk egyedileg fotózott és természetesen a szóban forgó terméket tartalmazza. Amennyiben a képeken felül bármilyen kérdése volna a termékekkel kapcsolatban vagy egyéb információra lenne kíváncsi, bátran kérje ezek pótlását ügyfélszolgálatunkon keresztül, írásos, vagy akár telefonon jelzett formában. Cégünkhöz, nagy mennyiség rendelése esetében bátran fordulhatnak vállalatok és egyéni vállalkozók is, akiknek személyre szabott árat tudunk kínálni.

Bizalom:

Ügyfélkezelés: szempontjából cégünk mindennél fontosabbnak tartja a vásárlók igényeit és elvárásait. A szolgáltatással, a webshoppal, és a termékekkel kapcsolatban minden kedves vásárló véleményét szívesen fogadjuk, és minden Kapcsolat-oldalon történő megkeresésre szívesen válaszolunk szigorúan 24 órán belül. Ügyfélszolgálatunk az ügyfelek rendelkezésre áll munkanapokon 9 és 16 óra között.

Garancia:

Amennyiben termékünk nem nyeri el tetszését és úgy dönt, inkább visszaküldené számunkra, gond nélkül megteheti (6000 Kecskemét, Csíksomlyói utca 18.). A visszaküldés feltétele, higiéniai okokból a bontatlan csomagolás. A bontott, vagy sérült csomagolású kávékapszulát nem áll módunkban visszavenni. Minden esetben kérnénk a csomagot postai úton, ajánlottan, elsőbbségi küldeményként feladni részünkre, hogy a csomag útja követhető legyen. Az elállási szándék e-mail üzenetben való jelzése, valamint az áru visszaszállítását követően, a vásárló választhat a  visszaküldött termék cseréje, levásárlása és a pénz visszafizetés között is. Pénz visszafizetés esetében, a termék megérkezését követő 2 héten belül visszatérítjük a vásárlás árát. A pénz visszafizetés kizárólagosan bankszámlára történhet. A visszaküldendő csomagokat kérjük, kizárólag dobozban juttassák vissza a részünkre, hiánytalanul, minden tartozékával, máskülönben nem áll módunkban átvenni azt.
A vásárlási folyamatról bővebb információt ezen a linken talál: Vásárlási feltételek


Szállítás:

A kávékapszulák és minden, a webshopban megvásárolható kiegészítő termékek esetében, igyekszünk a lehető leggyorsabb kiszállítási időt biztosítani ügyfeleinknek. Annak érdekében, hogy minden vásárló megtalálja a neki kedvező szállítási módot, 3 féle típus közül lehet választani. Kávét forgalmazó cégek között egyedülállóan, a megrendelés leadását követően (gyakran még a rendelés napjától számítva) legkésőbb 3 munkanapos kiszállítási időt garantálunk, amennyiben a rendelés leadásakor a vásárló a választható szállítási módok közül, a "Házhoz szállítást" jelöl meg. Ebben az esetben egyedileg, biztosítással szerződött partnerünk, a GLS és a Trans-O-Flex juttatja el a megrendelés az ügyfél által leadott címre.

 

Fő termékeink:

Nespresso kompatibilis kávé és tea kapszulák
Dolce Gusto kompatibilis kávé és tea kapszulák

Tchibo kompatibilis kávé kapszulák
Lavazza kávé kapszulák

 

Szerzői jog:

A www.kapszulaskave.hu honlap az IMMOPACTUM Zrt. tulajdona, illetve az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azoknak teljes egész vagy bármely részének jogosulatlan, engedély nélküli felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül.

Keresés