Menü

A legújabb Kapszulás Kávék!

Sokan méltán gondolják a Dolce Gusto kapszulákat a legjobb kávéknak, hiszen a gépek használata egyszerű és könnyű. Áruk a kávégépek alsó szegmensét képviselik. Az elkészített italok minősége azonban messze meghaladja az eddig megszokottat!

Dolce Gusto kapszula Ginseng és Macchiato

Eddig csak eredeti Dolce Gusto kapszulát lehetett kapni a boltok polcain azonban most, Olaszország egyik leghíresebb kávékészítője a Gimoka megalkotta, a kompatibilis Dolce Gusto kapszuláit. Minőségük hozza a tökéletes olaszországi kávéélményt, hiszen a legjobb kávépörkölő mesterek keze munkáját hordozza minden egyes kávékapszula. 

Különleges és minőségi termékek, melyek 100%-ig kompatibilisek az összes forgalomban lévő Dolce Gusto géppel. Használatuk semmiben nem különbözik a már megszokottól, és az áruk is messze a legjobb!

Gimoka kapszula választék

A kapszulák limitált ideig, eddig még sosem látott kiadásban is kaphatóak. Egyik legkülönegesebb változat a Ginzenggel ízesített kávé, amely extra energiával tölt fel minden egyes kortyban, édesített kivitelben. Aki egyszer megkóstolja, állítólag soha többé nem akar mást inni! Egy kávé, ami semmilyen további ízesítést nem kíván és kimondottan az édesszájúaknak lett tervezve.

A legnépszerűbbek közé tartozik még a méltán híres Caffe Latte. Valódi kávéval töltött kapszula,  egy kevés tejhabbal, és egy csipetnyi cukorral, ami kihozza a valódi olasz kávé legjavát. Arabica és Robusta szemekből egyaránt pont, ahogy az igazi olasz kávét elképzeljük.

Caffe Latte kapszula vékony puro aroma

 

Most akciós áron próbálhatjátok ki őket, és ma egy bevezető akció keretében  10 csomag rendelése felett természetesen ingyen szállítunk ki minden kapszulát! A választékot itt találjátok! Mint azt tőlünk megszokhattátok, minden készleten van és ha rendelésed délig leadod, akkor másnap már meg is kóstolhatod kávénkat!

Ha szinte szerelmes vagy az igazi kávéba és legszívesebben lépten nyomon beülnél egy kávézóba, akkor ezeket neked találták ki. Karaketes ízvilág, krémes és vastag ízek. Különlegesen sok variácóban! Legyen szó akár, csak tisztán Arabica keverékről, vagy magasabb koffein tartalmú és karakteresebb ízvilággal rendelkező Intensoról, vagy Cremoso-ról!

Ha valaki, nem tudja milyen kávékapszulát válasszon, bátran kérdezzen facebook-on! Szívesen válaszolunk és elmondjuk tapasztalatainkat, hiszen mi is csak a saját kávénkat fogyasztjuk! :-)

 

További érdekességeket a kapszulákról itt találtok: Gimoka

Tartalomhoz tartozó címkék: kávékapszula , dolce gusto kávékapszula ár

Keresés