Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Vásárlói vélemények kávékapszulákról, tesztek, bemutatók és értékelések! A legerősebb  intenso kapszulától a tejes caffe latte-ig nálunk mindenről találsz leírást! Kérdezz bátran facebookon, vagy kérj leírást kedvencedről. Ízesített kávékat és legkülönlegesebbeket is megtalálod a kategóriáink között!

A Nespresso kapszulák mindig is a minőségükről voltak híresek. Nehéz felülmúlni, vagy akár csak azonos szinten hozni azt a prémium használhatóságot amit az eredeti kapszulák tudnak nyújtani. Mi azonban azért küzdünk, hogy a legjobbat kaphasd meg kompatibilis változatban is!

Sokan méltán gondolják a Dolce Gusto kapszulákat a legjobb kávéknak, hiszen a gépek használata egyszerű és könnyű. Áruk a kávégépek alsó szegmensét képviselik. Az elkészített italok minősége azonban messze meghaladja az eddig megszokottat!

Erre a kérdésre keressuk a választ a kompatibilis Dolce Gusto kapszuláink között, a kapszulák minőségét a Gimoka garantálja nekünk, Olaszország egyik legjobb kávégyártójaként így ha bár nem eredeti kapszulákról van szó, a tökéletes minőségükben azonban biztosak lehetünk. Nézzük a kapszulákat, amelyeket a legtöbbet rendelt termékek közül választottuk ki:

Feltöltöttük készleteinket, most már könnyen megrendelheted a kedvenc Gimoka Dolce Gusto kompatibilis kávéd! Csak ide kell kattintanod, vagy a képre! Selymes ízvilág, 16 adagos kiszerelés és a kávéműhely talán legjobb keveréke! Ez a Caffe Latte, tudd meg te is, hogy miért szereti mindenki!

Kóstold meg a legújabb Nespresso kompatibilis kapszuláinkat és végre nem fogsz csalódni a reggeli kávédban! Biztos próbáltál már ezer meg ezer félét és valahogy sosem volt az igazi. Végre nem fog melléfolyni a kávéd és maradéktalanul élvezheted az eredeti Olasz pörkölés nyújtotta élményt az elérhető legjobb áron!

Kétséget kizáróan az egyik legjobb kapszulás kávégép a Dolce Gusto! Egyszerű, gyors és tökéletes. Egyedül az eddigi kompatibilis Dolce Gusto kapszulákkal volt egy kis baj, de szerencsére ezt is megoldották. Mostantól felhőtlenül élvezhetjük az olaszországi kávéházak hangulatát az otthonunkban!

Akinek Nespresso gépe van, annak nem kell bemutatni a gép előnyeit. Nem véletlenül a kopatibilis Nespresso kapszulák a rangidősek ezen a területen. Tökéletes ízek, tökéletes harmóniában. És most végre az áruk is megfizethető lett. Megjöttek a legújabbak!

Magyarországon, sajnos csak kevés helyen kapható igazán hozzáértő szakemberek által pörkölt és készített kávé. Szerencsére olaszország egyik legjobb kávékészítő műhelye bemutatta magyarországon is a valódi prémium kávéból alkotott kompatibilis Dolce Gusto kapszuláit!

Próbáltad már Prémium Olasz gyártó kompatibilis Nespresso kapszuláit? Nem, nem azokat amik nem működnek rendesen a gépedbe és nem is azokat amik nem folynak rendesen át! Olyan kapszulára gondolunk, ami minőségében szinte tökéletesen megyegyezik a gyári kapszulával, csak az ára jobb. Sokkal jobb.

Olaszország egyik legjobb kávégyártó manufaktúrája a Gimoka. Tökéletes szakértelemmel, gondos pörköléssel és minősített gyártási folyamatainak köszönhetően, ők készítik az egyik legjobb Olasz kávét a világon. Végre bemutatták a kompatibilis Dolce Gusto kapszuláikat is!

Mi tudjuk. Pontosan tudjuk mi volt eddig a problémád a Nespresso kompatibilis kapszulákkal. Ezekről a tényekről senki sem beszélt, aki eladta őket. Nála működik és biztos a te géped a rossz. Ismerjük ezeket, mi is kaptunk sok ilyen választ amikor a legjobb beszállítót kerestük.

Valószínűleg itthon kevesen hallottak Olaszország egyik legelismertebb kávégyártó manufaktúrájáról, a Gimoka-ról. Sajnos magyarországon csak elvétve lehet kapni a gondos szakemberek által pörkölt valódi kávéit. Szerencsénkre most mutatták be az eredeti Gimoka kávékapszulákat!

Hogy mi köze van a kompatibilis Dolce Gusto kávénak Olaszországhoz? Végre beszállt a versenybe egy igazi olaszországi kávémanufaktúra is, hogy megalkossa a létező legjobb kompatibils Dolce Gusto kapszulákat!

Elsőként dobta piacra a Gimoka az első olyankompatibilis Nespresso kapszuláit, amelyeket kifejezetten a Nespresso kávégépek szabványára gyártottak és a Németországban működő Hanse-Control minőségbiztosítási rendszernek is megfeleltették.

Vitathatatlanul a Dolce Gusto kapszulás kávégépe az egyik legjobb a hasonló rendszerek között. Kicsi, gyors, tiszta és mindemellett még a gép maga is kitűnik szinte bármely konyha egyhangúságából. Egyetlen egy dolgot hiányolhattak eddig az igazi olasz kávé kedvelői.

Keresés