Menü

​Melyik a legjobb kapszula?

Erre a kérdésre keressuk a választ a kompatibilis Dolce Gusto kapszuláink között, a kapszulák minőségét a Gimoka garantálja nekünk, Olaszország egyik legjobb kávégyártójaként így ha bár nem eredeti kapszulákról van szó, a tökéletes minőségükben azonban biztosak lehetünk. Nézzük a kapszulákat, amelyeket a legtöbbet rendelt termékek közül választottuk ki:

Dolce Gusto kapszula Cappuccino

Cappuccino kapszulaEgy hosszú kávé sötétre pörkölt szemekből készült kompatiblis Dolce Gusto kapszula és egy külön tejhab kapszulával. Egyértelműen az egész bögrés kávék szerelmeseinek ajánljuk. Egyedi ízvilág és kiemelkedő testesség még a tejhab mellett is. Egy kis cukrot talán igényel, de csak azért, hogy kihozza a kávé igazi aromáját.

 

Caffe Latte Dolce Gusto kapszula

CaffeLatte egy örök klasszikus. A Gimoka Dolce Gusto komptatibilis kapszula 180ml vizet igényel, így egy laza hosszúkávéként lehet tekinteni rá. Sokan presszókávéként fogyasztják az intenzívebb ízek kiemelése végett, és be kell valljuk nekünk is inkább rövidebb változatban tetszett. De úgy nagyon! Karakteres ízek, erős kávéaromák, szerencsére nyoma sincs instant kávé íznek és a hozzá kevert tejhab is tökéletesen sűrű és krémes lett a kávé elkészítésekor. Igazi frissítő, minimális cukortartalommal.

Gimoka Dolce Gusto kavekapszula Cremoso

A Cremoso egy valódi eszpresszó kávé. Különleges minőségi utángyártott Dolce Gusto kapszula, amely elkészítés után vastag cremával vár minket. Sűrű és egyenletes ízzel, karakteres aromával és közepes itenzitással. A kávé szerencsére nincs túl pörkölve, így a füstösségen túl érezhetjük a válogatott szemek teljes aromáját. Hosszú kávéként kevésbé ajánljuk, arra ott a Lungo, de rövid feketeként verhetetlen.

Nektek melyik a kedvencetek?

Tartalomhoz tartozó címkék: kávékapszula , dolce gusto kávékapszula ár

Keresés