Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia


Cégünk garanciát vállal minden általa forgalmazott kávékapszulára és kiegészítőre! Garantáljuk, hogy a kávékapszulák sértetlenül és bontatlanul jutnak el a felhasználókhoz, az általuk elvárt és megfelelő minőségben. Minden termékünket a tisztasági előírásoknak megfelelően raktározunk és kávékapszuláinkat kizárólagosan a szavatossági idő lejárta előtt értékesítjük. 

 

A Kapszuláskávé.hu kizárólag Olaszországból származó, általunk importált kávékapszulákat forgalmaz, különböző rendszerű kávégépekhez. Az egyes kategória menüpontok alatt megtalálható termékek 100%-ig kompatibilisek a leírásban és a termék csomagolásán feltüntetett gépekkel.


Amennyiben a fent leírtaktól eltérőt tapasztal, kérjük azonnal jelentse azt ügyfélszolgálatunkon, hogy mielőbb utánajárhassunk a problémának!

 

Termékeinkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk a vásárlástól számított 14 napon belül. A visszafizetési garancia higiéniai okokból kizárólag a bontatlan csomagokra érvényes. Kapszulákat kizárólag csak az általunk is értékesített mennyiségben, és bontatlan csomagolásban veszünk vissza.

A visszaküldést postai úton, vagy futárszolgálaton igénybevételével kérjük. Kizárólag dobozban, csomagként visszaérkezett terméket áll módunkban átvenni, mert a levélben vagy borítékban visszaküldött termékek csomagolása könnyedén megsérülhet szállítás közben.

 

Elállási szándékát, kérjük feltétlenül jelezze ezt email-ben (a kapcsolat menüponton keresztül) számunkra, még a csomag elküldése előtt! Amint a termék visszaérkezett hozzánk, mi haladéktalanul visszautaljuk a küldött áru ellenértékét egy választott bankszámlaszámra!

Keresés