Menü

Nespresso kompatibilis teakapszula

Kizárólagos hazai forgalmazóként, végre a mi kínálatunkban is megjelentek a Caffé TreVenezie által forgalmazott teakapszulák. Különlegesek, ez már biztos. Kipróbáltuk mindegyiket és olyan élménnyel gazdagodtunk amilyen leírni is nehéz.

 

Nem mondanám, hogy hatalmas ínyenc vagyok, azonban esténként szeretek meginni egy-egy csészével. Ritkán még főztem is magamnak külön teafűből, azonban mára már maradt az egyszerűbb filteres megoldás. Mégiscsak gyorsabb, egyszerűbb. Addig amíg ki nem próbáltam a kávékapszula mellett a tea kapszulát is. Egyszerű, és elkészítése pontosan ugyanannyi időbe telik, mint mondjuk egy Nespresso kávékapszuláé .

 

Amikor először megkóstoltam nem akartam hinni az ízeknek, annyira teltek és intenzívek voltak. Másnapi első dolgom volt, a gyártónál való érdeklődés, hogy milyen adalék van benne ami ennyire erőteljessé teszi. Reményeim beigazolódtak: Semmilyen. Az egyszerű magyarázat annyi volt, hogy a Nespresso kávégépek 18bar-os nyomása olyan ízeket is képes felszabadítani a teafűből amit a hagyományos forralós teafőzés nem.

 

Egy próbát mindenképpen megér, hiszen nem lehet mindig kávékapszulákat fogyasztani. Ha valami frissítőre vág yunk nyugodtan készítsünk egy adaggal, dobjunk bele pár jégkockát egy kis citromlevet és cukrot ízlésünk szerint. Bármelyik boltban kapható teát lekörözi, ezt garantálom!

Tartalomhoz tartozó címkék: kávékapszula , nespresso kávékapszula ár

Keresés