Menü

​Dolce Gusto kompatibilis kapszula

Mint azt már több helyen is láthatjuk, egyre több Nespresso kompatibilis kapszula kerül forgalomba, azonban a legnagyobb kávépörkölők végre elkezdtek foglalkozni a méltán híres Dolce Gusto kapszulás rendszerével is.

 

 

A Dolce Gusto rendszeréről annyit kell tudni, hogy mind a gép, mind a kapszula egy hajszálnyival jobb áron kapható, mint a házon belüli ellenfél Nespresso-é.  A kávé minősége azonban hasonló. A gépek közötti különbség a dizájnon túl, csak annyi, hogy míg a Nespresso rendszerek 18-20bar nyomást használnak a kávé elkészítéséhez, a Dolce Gusto csak 13-15bar-t. A két főzet közötti különbséget ízben szinte a legkevésbé lehet csak megkülönböztetni. A kávék állaga viszont már egyértelműen a Nespresso irányába húz. A Dolce Gusto kávék azonban a jobb árukkal kecsegtetnek.

 

A rendszer múködése a kávé formáját leszámítva természetesen ugyan az, mint a többi kapszulás rendszernek. Azonban a Nestlé, a gépek egyedi dizájnjával inkább a fiatalokat próbálja megfogni. Ehhez köthető az a tény is, hogy a Nespressoval ellentétben, a Dolce Gusto gépekhez már millió különleges ízű kapszulát választhatunk. Akad már forrócsoki is, Nesquik kakaóital és teák is. Azonban előfordul, hogy a kiválasztott ital elkészítéséhez 2 kapszulát kell felhasználnunk. Az egyik tartalmazza a kávét, az egyik pedig a hozzá szükséges tejszínt és fűszereket.

 

A gép abszolút megbízható, tökéletes társ a reggeleken. A már megszokott minőségben készít kávét, és csak minimálisan karbantartásigényes. Elég havonta egyszer egy vízkőoldó kapszulát lefőzni, és egyéb dolgunk egy jó darabig biztos nem lesz a géppel. Nagy előnye továbbá, hogy kapszuláit a legtöbb áruház polcain is megtaláljuk, bár nem a legkedvezőbb áron.

 

A legkedvezőbb ár elérése végett hoztuk be nektek egyenesen olaszországból a kompatibilis Gimoka Dolce Gusto kompatibilis kapszuláit, amit 16-osával tudtok megvásárolni nálunk március második felétől. Teszteléseink alapján, a minősége messze túlszárnyalja az eredeti kapszulákat és még az áruk is sokkal kedvezőbb lesz. Legyetek türelemmel, már csak pár nap és elérhetőek lesznek!

Tartalomhoz tartozó címkék: kávékapszula , dolce gusto kapszula , dolce gusto kávékapszula ár

Keresés