Menü

Az új Nespresso kompatibilis élmény

Nincs annál jobb, mint egy fárasztó nap után, délután egy tökéletes kávét elfogyasztani. Sok kapszulás kávégép közül, nem véltlenül a Nespresso kávégépe az egyik legjobb. Ezért döntöttünk úgy, hogy leteszteljük a legújabb utángyártott, végre Magyarországon is kapható Nespresso kapszulákat, amik elsősorban kiemelkedő minőségükkel szálnak versenybe a gyári kapszulákkal, pedig nem köthetőek hozzájuk.

Olaszország egyik legjobb kávégyártó manufaktúrája a méltán híres Caffé Tre Venezie. Minőségükkel, már több kávépörkölő versenyen is bizonyítottak és most a megalkották a legújabb kapszulájukat, aminek minősége tökéletesen megegyezik a gyári kapszuláéval. Mérete tökéletes, és a kávé átfolyása is kiemelkedő sebességű, valamint kapszulánként 5.5gramm kávét tartalmaz, ami annyi amennyi egy tökéletes eszpresszóhoz elengedhetetlen.

 

 

Nálunk jelenleg 4 alapkávéjukat találjátok meg. A legselymesebb ízvilágú 100% Arabica kávéból készült. Kellemes, harmonikus ízvilágával tökéletes eszpresszo alap akár cukor nélkül is. A gondosan válogatott Arabica szemeknek köszönhetően tökéletesen savmentes kávét sikerült előállítaniuk, hosszan tartó mokkás lecsengéssel.

 

A Tre Venezie Cremoso azoknak nyújthat felejthetetlen élményt, akik szeretik a hosszan tartó kávéízt, a mogyorós felhangot és a kicsit kesernyés utóízt. Egy tökéletes Cappuccino, és Macchiato alap.

 

Ha pedig valaki valóban arra vágyik, hogy fel ébredjen szinte bármilyen helyzetben, imádja a mindent elsöprő kávéízt, és egy igazi olasz eszpresszóra vágyik, annak a Tre Venezie Leon D'Oro lesz a kedvence. Erőteljes és markáns pörkölés, vastag és kemény cremával.

Tartalomhoz tartozó címkék: kávékapszula nespresso kávékapszula ár

Keresés