Termékek Menü
0

Tre Venezie

Rendezés:
Nézet:
Leírás Koffeinmentes kapszula, a valódi kávé utánozhatatlan aromájával
970 Ft
Raktáron

Koffeinmentes kapszula

A koffeines kapszulákkal megegyező aromájú, de koffeinmentes kompatibilis  kávékapszula. Harmonikus kávé, lágy és hosszan tartó kivitelben, hogy bármikor büntetlenül hódolhass a szenvedélyednek! Közepes pörkölés és hosszan tartó ízvilág.

Leírás Erőteljes fekete pörkölés, vastag cremával és telt aromákkal
970 Ft 890 Ft
Raktáron

Különleges és karakteres TreVenezie kávékapszula

Erőteljes, intenzív és hosszú lecsengésű Nespresso kompatibilis kapszula. A gyártó egyik legjobb keveréke. Gondosan válogatott kávészemekből készült karakteres kapszula, amely nem okoz csalódást a legerősebb kávét kedvelőknek sem. A vastag crema réteggel tökéletes cappucino alapot adhat.

Leírás Kellemes és könnyű, kizárólag arabica szemekből készült kávé
970 Ft
Raktáron

TreVenezia Arabica San Marco kávékapszula

Lágy, krémes és selymes ízvilágú. Értékes, válogatott Arabica kávészemekből összeállított Nespresso kompatibilis kapszula. A valódi Olasz presszókávét idéző lágy lecsengése különleges élményt ad még a legnagyobb ínyenceknek is. Önmagában, cukor nélkül fogyasztva tökéletes.

Leírás Whiskey krém aromával ízesített kávékapszlua
1.160 Ft 991 Ft
Raktáron

Whiskey Krém ízesítésű kapszula

Egy csipetnyi Whiskey Krém aromával fűszerezett kávékülönlegesség. Sötétre pörkölt Arabica kávéból, természetes Whiskey aromával. Tejjel és mézzel fogyasztva eddig soha nem tapasztalt élménnyé teheti kávénkat. Desszertnek, vagy csak délutáni kikapcsolódásnak.

Leírás Csokoládé aromával kellemesen ízesített kávékapszula
1.160 Ft
Raktáron

Csokoládés, ízesített kávékapszula

Csokoládéval kiegészített kávé, egyetlen csokoládés kapszulába zárva. Testes Arabica és Robusta keverék, a tökéletes összhang elérése érdekében. Kiemelkedően jó eszpresszo alap, a változatos kávék kedvelőinek, erőteljes aromákkal. Tejszármazékot nem tartalmaz.

Leírás Vanília aromával lágyan ízesített kávékapszula
1.160 Ft
Raktáron

Vaníliás tejmentes kávékapszula

Kevés vaníliával megédesített kávékülönlegesség. Lágy ízvilág a kellemes, világos pörkölésű kávéhoz igazítva. Magában, natúr kávéként a legjobb. Minimális savtartalommal, telt kávé aromákkal és gyors lecsengéssel. Valódi és kiemelkedő élmény.

Leírás Fekete tea kellemes citromos fűszerezéssel
1.100 Ft
Raktáron

Citromos fekete tea Nespresso kompatibilis kapszula

Fekete tea, egy kevés citrommal kiegészítve, kapszulába zárva. Élénkítő hatású fekete tea, amiből kimarad az hosszan tartó áztatás miatti keserű utóíz. A 18bar nyomásnak köszönhetően kiemelkedő ízélményt nyújt. 

Leírás Kamilla tea. Telt ízekkel, gyógynövény tartalommal
1.100 Ft 635 Ft
Raktáron

Kamilla tea kapszulába zárva

Válogatott kamillateából készített, tökéletes Nespresso kompatibilis kapszula. A nagy nyomásnak köszönhetően, olyan tökéletes ízélményben lehet részed, amilyen teától még sosem éreztél, a kamilla kiemelkedő fájdalomcsillapító hatásával.

Leírás Piros gyümölcsös teakeverék, málnával és csipkebogyóval
1.100 Ft
Raktáron

Erdei Gyümölcsös Nespresso kompatibilis tea kapszula

A legfinomabb erdei gyümölcsökből és tea levelekből válogatott különlegesség . Nyári hűsítőnek jégkockával, vagy csak baráti beszélgetésekhez. Intenzív ízélményű tea, gyönyörű piros színben, fél perc alatt.

1.321 Ft
Előrendelhető

Tökéletes Dolce Gusto kompatibilis kávékapszula

Közepes pörkölésű, az olaszországi kávéhagyományoknak legjobban megfelelő kávékapszula. Különlegesen édes ízvilággal és csokoládéra emlékeztető lecsengéssel. Presszókávéként fogyasztva szinte savaktól mentes ízélményt ad.

1.321 Ft
Előrendelhető

100% Arabica Dolce Gusto kompatibilis kávékapszula

Intenzív pörkölésű, kizárólag Arabica kávéfajtából készült Dolce Gusto kompatibilis kávékapszula. Egyedi ízélmény, csak ínyenceknek. Presszókávénak is kiváló, de inkább hosszúkávé alapnak ajánljuk.

1.321 Ft
Raktáron

Koffeinmentes Arabica Dolce Gusto kompatibilis kávékapszula

Koffeinmentes ízélmény a Dolce Gusto választékunk között is. Kizárólag Arabica kávéból készült, a kávéaromákra kíméletes koffein kivonási eljárással. Teljes és testes ízvilág, hosszantartó lecsengéssel.