Menü

Prémium Nespresso kompatibilis kapszulák!

Kóstold meg a legújabb Nespresso kompatibilis kapszuláinkat és végre nem fogsz csalódni a reggeli kávédban! Biztos próbáltál már ezer meg ezer félét és valahogy sosem volt az igazi. Végre nem fog melléfolyni a kávéd és maradéktalanul élvezheted az eredeti Olasz pörkölés nyújtotta élményt az elérhető legjobb áron!

Olaszország méltán híres kávégyártója a Gimoka tudja, hogy készül a legjobb kávé, és mindent megtesz azért, hogy ezt Nespresso kompatibilis csomagolásban is elkészítse! A kávéját terészetesen saját ültetvényeiről szerzi be a világ legkülönfélébb tájairól, hogy megalkossa saját, összetéveszthetetlen keverékeit.

Az egyik legjobb kávéja a tökéletes Cremoso, ami az igazi eszpresszó szerelmeseinek nyújt tökéletes élményt. Lágy, mégis markánsan fekete ízvilág, magas és sűrű crema réteggel, amilyet még egyik másik kávékapszulánál sem láttunk. A többi változatért pedig kattints a képre:

Szerencsére a kapszula méretét sem érheti kifogás, hiszen 100%-ig kompatibilis a Nespresso kávégépeivel. Erről tanúskodik a Németországi független minősítő intézet bizonyítványa. A Gimoka ezzel a minőséggel, és a legjobb áraival garantálja, hogy többé nem lesz gondod a reggeli kávéddal és ezentúl bármikor, lelkiismeret furdalás nélkül hörpinthetsz fel egy feketét, hiszen egy csomag ára most csak 699,-Ft 940,-Forint helyett.

Bátran próbáld ki a többi kapszuláit is! Az Intenso az igazán erős kávék közé sorolható markáns, karakteres sötétre pörkölt mandulára emlékeztető aromával.

A Vellutato pedig egy kávékülönlegesség, kizárólag Arabica kávészemekből válogatva, a lágyabb ízek kedvelőinek.

Tartalomhoz tartozó címkék: kávékapszula nespresso kapszula , nespresso kávékapszula ár

Keresés