Termékek Menü
0

KAPSZULA - NESPRESSO GÉPHEZ

Különleges kávék egyenesen olaszországból importálva. Gazdag ízvilág és különleges élmény egy kapszulába zárva. Csokoládéval, vaníliával és mogyoróval Ízesített kivitelben, vagy akár tea formájában. Minden kompatibilis kapszula csak a Nespresso kapszulás kávégépeiben használható!

Rendezés:
Nézet:
Leírás Krémes eszpresszóalap, közepes pörköléssel hosszantartó lecsengéssel
940 Ft
Raktáron

Lágy Gimoka Cremoso kávékapszula

Krémesen lágy, közepes pörkölésű Gimoka Nespresso kapszula. Nem túl tolakodó, inkább letisztult aromákkal rendelkező kávé. Arabica szemek a tökéletes Nespresso élményhez. A válogatott Robusta szemeknek köszönhetően pedig gyönyörű és vastag crema réteg teszi tökéletes Latte alappá.

Leírás 100% Arabica kávészemek. Tökéletes pörkölés kiegyensúlyozott aromával
940 Ft
Raktáron

Arabica kompatibilis Nespresso kávékapszula

Kizárólag a legjobb minőségű Arabica kávébabokból készített őrlemény, mely kiemelkedő minőségű kávét eredményez. Általában hosszúkávék alapját képezik, különleges ízviláguk miatt. Presszókávéként fogyasztva azonban hosszantartó lecsengése teszi különlegessé a kávézás élményét.

Leírás Koffeinmentes kávé valódi kávéból, a megszokott olaszország ízvilággal
940 Ft
Raktáron

Gimoka koffeinmentes kávékapszula

Valódi kávéból készült, koffeinmentes kávékapszula. A jól megszokott tökéletes olaszországi kávé íze koffeinmentes változatban. Kellemetlen utóíz nélkül, könnyed kávés, alig savas lecsengéssel. Egy tökéletes aromával rendelkező fekete, a kellemes beszélgetésekhez.

Leírás Koffeinmentes kapszula, a valódi kávé utánozhatatlan aromájával
970 Ft
Raktáron

Koffeinentes kapszula

A koffeines kapszulákkal megegyező aromájú, de koffeinmentes kompatibilis  kávékapszula. Harmonikus kávé, lágy és hosszantartó kivitelben, hogy bármikor büntetlenül hódolhass a szenvedélyednek! Közepes pörkölés és hosszantartó ízvilág.

Leírás Kellemes és könnyű, kizárólag arabica szemekből készült kávé
970 Ft
Raktáron

TreVenezia Arabica San Marco kávékapszula

Lágy, krémes és selymes ízvilágú. Értékes, válogatott Arabica kávészemekből összeállított kompatibilis Nespresso kapszula. A valódi Olasz presszókávét idéző lágy lecsengése különleges élményt ad még a legnagyobb ínyenceknek is. Önmagában, cukor nélkül fogyasztva tökéletes.

Leírás Erőteljes fekete pörkölés, vastag cremával és telt aromákkal
970 Ft
Raktáron

Különleges és karakteres TreVenezie kávékapszula

Erőteljes, intenzív és hosszú lecsengésű Nespresso kompatibilis kapszula. A gyártó egyik legjobb keveréke. Gondosan válogatott kávészemekből készült karakteres kapszula, amely nem okoz csalódást a legerősebb kávét kedvelőknek sem. A vastag crema réteggel tökéletes cappucino alapot adhat.

Leírás Whiskey krém aromával ízesített kávékapszlua
990 Ft
Raktáron

Whiskey Krém ízesítésű kapszula

Egy csipetnyi Whiskey Krém aromával fűszerezett kávékülönlegesség. Söétre pörkölt Arabica kávéból, természetes Whiskey aromával. Tejjel és mézzel fogyasztva eddig soha nem tapasztalt élménnyé teheti a Nespresso kávénkat. Desszertnek, vagy csak délutáni kikapcsolódásnak.

Leírás Prémium eszpresszó alap, sűrű cremával és sötétbarna pörköléssel
970 Ft
Raktáron

Cremoso Nespresso kompatibilis kapszula

A selymes ízvilágú, letisztult és kevésbé savas kávéhoz. Egy kellemes pörkölésű, tökéletes igazi hosszúkávéhoz való ízvilágával. Krémesen lágy és kellemesen markáns íz, hogy a valódi kávézás élménye még kiemelkedőbb legyen. Elegáns kávé, a délutáni erőgyűjtéshez.

Leírás Csokoládé aromával kellemesen ízesített kávékapszula
990 Ft
Raktáron

Csokoládés, ízesített kávékapszula

Csokoládéval kiegészített kávé, egyetlen csokoládés kapszulába zárva. Testes Arabica és Robusta keverék, a tökéletes összhang elérése érdekében. Kiemelkedően jó eszpresszo alap, a változatos kávék kedvelőinek, erőteljes aromákkal. Tejszármazékot nem tartalmaz.

Leírás Vanília aromával lágyan ízesített kávékapszula
990 Ft
Raktáron

Vaníliás tejmentes kávékapszula

Kevés vaníliával megédesített kávékülönlegesség. Lágy ízvilág a kellemes, világos pörkölésű kávéhoz igazítva. Magában, natúr kávéként a legjobb. Minimális savtartalommal, telt kávé aromákkal és gyors lecsengéssel. Valódi és kiemelkedő élmény.

Leírás Mogyorós csokoládé aroma a legjobb olasz kávékeverékkel
990 Ft
Raktáron

Mogyorós Nespresso kávékapszula

Mogyoró aromával fűszerezett kávékülönlegesség. Sötétre pörkölt törökmogyoró és kellemes tiszta arabica keverék. A hosszantartó mogyoró lecsengésével tökéletesen passzol egy igazi Latte alapkávéjaként.

Leírás Fekete tea kellemes citromos fűszerezéssel
980 Ft
Raktáron

Citromos fekete tea Nespresso kompatibilis kapszula

Fekete tea, egy kevés citrommal kiegészítve, kapszulába zárva. Élénkítő hatású fekete tea, amiből kimarad az hosszantartó áztatás miatti keserű utóíz. A 18bar nyomásnak köszönhetően kiemelkedő ízélményt nyújt. 

Leírás Kamilla tea. Telt ízekkel, gyógynövény tartalommal
980 Ft
Raktáron

Kamilla tea kapszulába zárva

Válogatott kamillateából készített, tökéletes Nespresso kapszula. A nagy nyomásnak köszönhetően, olyan tökéletes ízélményben lehet részed, amilyen teától még sosem éreztél, a kamilla kiemelkedő fájdalomcsillapító hatásával.

Leírás Piros gyümölcsös teakeverék, málnával és csipkebogyóval
980 Ft
Raktáron

Erdei Gyümölcsös kompatibilis Nespresso kapszula

A legfinomabb erdei gyümölcsökből és tea levelekből válogatott különlegesség . Nyári hűsítőnek jégkockával, vagy csak baráti beszélgetésekhez. Intenzív ízélményű tea, gyönyörű piros színben, fél perc alatt.

Leírás Karakteres ízvilág, sötét pörkölés és kiemelkedő koffeintartalom
940 Ft
Raktáron

Karakteres Gimoka Intenso kapszula

Karakteres ízélmény. Igazi eszpresszó kávékapszula. Sötét pörkölésű mogyoróra emlékeztető ízvilág. Egy valódi reggeli kávé kapszula, amely letisztult és erőteljes. Tökéletes ristretto kávé kszíthető belőle, közepesen savas lecsengéssel. Magas koffeintartalommal, Arabica túlsúlyos Gimoka kávé.

889 Ft
Raktáron

Lungo, Nespresso kompatibilis kávé kapszula
Hosszú kávé, 80% arabica 20 % robusta
Intenzitás: 9

889 Ft
Raktáron

Az akció a készlet erejéig tart!

Sublime, Nespresso kompatibilis kávé kapszula
Fenséges és kifinomult, 100% arabica
Intenzitás: 5
10 kapszula/doboz

889 Ft
Raktáron

FORTISSIMO extra erős.

Intenzitás: 10
100
% robusta, ideális azok számára, akik az intenzív, tartós kávé ízt kedvelik.

889 Ft
Raktáron
Intenso, Nespresso kompatibilis kávé kapszula.
Erős és intenzív, 20% arabica 80% robusta
Intenzitás: 8
889 Ft
Raktáron
Gran Gusto, Nespresso kompatibilis kávé kapszula
Testes és Aromás, 40% arabica 60% robusta
Intenzitás: 7
10 kapszula/doboz
Leírás DECA
889 Ft
Raktáron

Decaffeinated, Nespresso kompatibilis kapszula
Kellemes és könnyű, koffeinmentes
Intenzitás: 2
10 kapszula/ doboz
Made in Italy

 

Kompatibilis kapszuláink kivétel nélkül olaszországi kávét tartalmaznak és ezen kategóriában található minden kávékapszulánk tökéletesen kompatibilis az összes elérhető kávégéppel. A forgalmazott Nespresso kompatibilis kapszulák csak az arra hivatott Nespresso kapszulás rendszerekben használhatóak. A Nespresso® ezen márka tulajdonosainak bejegyzett védjegye és nem kapcsolódik, az oldalon található kompatibilis termékekhez. A kategóriában található összes kávékapszulánkat védőgázzal lezárt bontatlan, gyári csomagolásban forgalmazzuk.