Menü

Különleges Dolce Gusto kapszulák - kompatibilis

Olaszország egyik legjobb kávégyártó manufaktúrája a Gimoka. Tökéletes szakértelemmel, gondos pörköléssel és minősített gyártási folyamatainak köszönhetően, ők készítik az egyik legjobb Olasz kávét a világon. Végre bemutatták a kompatibilis Dolce Gusto kapszuláikat is!

Amikor valaki a tökéletes kávéra gondol, nem véletlen, hogy Olaszország jut eszébe először. A kávégépek változnak, az Olaszoknál szerencsére az alapanyagok nem.

A gondos mérnököknek köszönhetően a kávékapszulák tökéletesen illeszkednek az összes régi és a legújabb Dolce Gusto gépekbe is. Ez azt jelenti, hogy 100%-ig kompatibilisek minden kapható rendszerrel.

A Gimoka kávé mérnökei megalkották a tökéletes Olasz kávékapszulákat. Köztük is az egyik legjobbat, a Latte Macchiato-t

Erős eszpresszó kávé, a tejnél sokkal könnyedebb tejhabbal. A Cappuccino-val ellentétben, ebben az esetben a tejhab több, mint maga a kávé. A kávé azonban markáns és összetett aromával rendelkezik. hosszú lecsengésű, amit a sok tejhab tesz különösen lággyá. Hosszú kávé, egy hosszú délutánhoz.

Rövidebb változata a Cortado, aminek a lágyabb aromáját, még egy csipetnyi tejhab lágyítja tovább. Egyszerű, mégis tökéletes kávé élményt ad. Igazi rövid frissítő, amely nem hagy semmi kívánnivalót maga után.

A különlegességeket kedvelők pedig kipróbálhatják a Ginzenges kávékapszulákat. Ez a fajta kávékészítő eljárás kizárólagosan Olaszországban honos. A kávéhoz egy kevés ginzeng kivonatot adnak, ami tovább édesíti az amúgy is világosra pörkölt kávét. Vigyázat, csak édesszájúaknak!

Tartalomhoz tartozó címkék: kávékapszula , dolce gusto kapszula , dolce gusto kávékapszula ár

Keresés