Menü

Kipróbáltuk a mogyorós kapszulát!

A Nespresso kapszulák mindig is a minőségükről voltak híresek. Nehéz felülmúlni, vagy akár csak azonos szinten hozni azt a prémium használhatóságot amit az eredeti kapszulák tudnak nyújtani. Mi azonban azért küzdünk, hogy a legjobbat kaphasd meg kompatibilis változatban is!

 

E-heti újdonságunk a mogyorós kávé, amit a legjobb aromákkal vérteztek fel, az egyedüli és megismételhetetlen kávé élményért. Halványan pörkölt amerikai mogyoró íze fedezhető fel benne, a robusta szemekből adódóan lágy és kevésbé savas ízvilág mellett. Egy különleges kapszula a nem mindennapi élményekhez, vagy egy tökéletes kiegészítése a nap fénypontjaként szolgáló habos Cappuccino-nak

 

Hol kapható?

 

Jelenleg a webáruházunkbn meg tudjátok rendelni az alábbi erre a linkre kattintva:
Nespresso kompatibilis kapszulák

 

Valamint megérkezett egyik legújabb termékünk a Gimoka Nespresso kompatbilis kapszula, ami a tökéletes olaszországi kávét vegyíti az egyszerű és gyors használattal. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a legújabb generációs kapszulák minden Nespresso kávégépben tökéletesen használhatók, így végre minden reggeled egy tökéletes aromában gazdag pillanattal indíthatod.

 

 

Melyiket válasszam?

 

A Gimoka Cremosot a selymes és egyenletes eszpresszó, vagy hosszú kávék szerelmeseinek ajánljuk. Azoknak, akik szeretik a visszafogottabb ízeket, az egyenleteséget és, hogy a kávé minden kortyában ugyanazt az aromát nyújtja. Vastag Crema rétegével mindenkit képes ámulatba ejteni és szempillantás alatt egy igazi kávéházba varázsolja ízlelőjét.

 

 

A Vellutato-t azoknak ajánljuk, akik szeretik az intenzitást és egy különlegesen sötét pörkölésű olaszországi presszókávéra vágynak. A kávé, lecsengésében a sötéten pörkölt mogyoróra emlékeztet, halványan étcsokoládé jegyei is fellelhetők benne. Az egyik legjobb minőségű kávékapszula, amely kizárólag Arabica kávészemek felhasználásával készült.

 

Keresés