Kávét Ginzenggel!
Számomra is hihetetlen, de sokan vannak akik máshogy isszák a kávét, mint tisztán. A cukor és a tej, tejszín persze nem számít egyáltalán extrémnek. Az igazi kávéínyencek lassan mindent bevetnek, hogy új ízt kölcsönözzenek a keserű italnak.
A legújabb kávékeverék a természetes Ginsenggel megédesített 100%-ig Dolce Gusto kompatibilis Gimoka kapszula. Az olaszországi pörkölésű kávébabokra egyértelműen jellemző a csokoládés, mandulás ízvilág és egy vele járó apró édeskés utóíz a kávészemekben lévő cukrok magas hőmérsékleten történő karamellizálódása miatt. Aki azonban nem éri be ennyivel, az fokozhatja az élvezeteket a legújabb kompatibilis Dolce Gusto kapszulák hozzáadott természetes ízesítésével.
A kávéhoz adott ginzeng tovább növeli a kávénk édességét, továbbá erősebb természetes élénkítő hatással is van az emberi szervezetre.
Lehet, itt a kávéfajta amit nem kell tovább cukrozni?
Tartalomhoz tartozó címkék: kávékapszula , dolce gusto kávékapszula ár