Menü

Ízesített Nespresso kapszulát!

Van, hogy azért iszol kávét, hogy ébren maradj. Van, hogy azért, mert egy kis magányra vágysz és van, hogy egy kis édességre vágysz. Az utóbbit próbáljuk meg maradéktalanul kielégíteni az utángyártott ízesített, Nespresso kompatibilis kapszuláinkkal, amelyek csak és kizrólag természetes aromákat tartalmaznak, és mentesek mindenféle E-számtól. 

 

 

Chiccolato

A Choco kapszula alapja a telt és kiegyensúlyozott ízvilágú Tre-Venezie Cremoso keverék, amely kizárólag Dél-Amerikából származó Arabica kávéból kevert. Az erős pörkölés egyedülálló zamatához a finom étcsokoládé erőteljes ízjegyei társulnak, tökéletes harmóniával építve fel a kávékapszula valódi intenzitását és aromáját. A kiváló keverék egy harapás étcsokoládé hangulatát idézi fel.

 

Vanilio

A Vanilio alapja egy mérsékelten intenzív aromájú Arabica és Robusta keverék, amely Közép-Amerikából származó kávébabokból áll össze. A kávé erőteljes, koffeinben gazdag textúrájában halványan bontakozik ki a vanília finom, bársonyos aromája. A kávékeverék összetett íze simán és egyenletesen terülnek el a szájban.

 

Természetesen nem cukrozottak, akár csak a Nespresso gyári kapszulái és egy kis tej vagy méz hozzáadásával tökéletes édesség készíthető belőlük. Ha eleged van a szürke hétköznapokból vagy csak egy kicsit kiszakadnál a feszített munkából, mindenképpen érdemes kipróbálnod a különleges ízvilágú kávékapszulákat.

Tartalomhoz tartozó címkék: kávékapszula nespresso kapszula , nespresso kávékapszula ár

Keresés