Menü

Olaszországi Espresso élmény

Próbáltad már Prémium Olasz gyártó kompatibilis Nespresso kapszuláit? Nem, nem azokat amik nem működnek rendesen a gépedbe és nem is azokat amik nem folynak rendesen át! Olyan kapszulára gondolunk, ami minőségében szinte tökéletesen megyegyezik a gyári kapszulával, csak az ára jobb. Sokkal jobb.

Egyetlen egy gyártó vizsgáltatta be a Nespresso kompatibilis termékeit Németországban. Ez pedig a Gimoka. Egy Olasz kávémanufaktúra, amely nagy múltra tekint vissza, saját kávéültetvényeik vannak és maguk alkotják a különböző kávé keverékeket. A teljes választékot itt találod: Gimoka kapszulák

A tanúsítvány szerint és szerintünk is (mivel kipróbáltuk az összes kapható géppel) 100%-ig kompatibilis minden Nespresso géppel. Nem nehezebb lecsukni a kávégép fedelét, nem ragad bele a kapszula és tökéletesen folyik át rajta a kávé, azzal a 19Bar nyomással, amivel kitalálták.

A kapszulákban valódi Olasz kávét találhatunk. Könnyű felismerni az igazi eszpresszó alapot, a Gimoka Cremoso kapszulát, amit egy tökéletes reggeli presszóhoz ajánlunk. Visszafogottabb ízvilág, markáns jegyekkel és hosszú lecsengéssel.

Azok pedig, akik a különleges kávékat szeretik megkóstolhatják a Gimoka Vellutato-t. Kizárólag gondosan válogatott Arabica kávészemekből készült kávé. Közepes pörköléssel, vastag cremával. Tejjel ajánljuk, de tej nélkül is maradandó élményt ad.

A Cappuccino-k és a Latte Macchiato-k szerelmeseinek pedig a Gimoka Intenso-t ajánljuk. Tökéletes ízvilág, amit a tejhab emel ki igazán. Közepesen vastag Crema réteg, kiemelkedő koffeintartalom, erős pörkölés és különös gondossággal válogatott kávészemek.

Tartalomhoz tartozó címkék: kávékapszula nespresso kávékapszula ár

Keresés